Print of maak pdf
Twitter

Jaarcongres
Biobased Industry 2016

Het hart van de Moerdijk Cluster was het toneel voor de biobased industrie donderdag 7 april. Ruim 80 professionals ontmoetten elkaar in Theater de Stoep. Dagvoorzitter Frits de Groot schetste de context van de middag: de gemaakte afspraken in Parijs m.b.t. de klimaatdoelstellingen en het rapport van R. Willems over de versterking van het industriecluster Moerdijk. Een gevarieerd programma met inspirerende presentaties en gesprekken. 

Impressie 2016

Bekijk de foto's van Biobased Industry 2016

FotoArtikelHeaderBBI.jpg

Foto's

Ook interessant voor u:

Afval & Recycling Industrie 2016, Schiedam

Het centrale thema tijdens de zesde editie is ''Versterken van de afvalketen''. De transitie naar een circulaire economie is noodzakelijk. Hoe kan de afval & recycling sector dit proces versterken? Welke partijen zijn hierbij betrokken en hoe kunnen we samenwerken om een circulaire economie te realiseren? Topsprekers delen hun visie en komen graag met u in gesprek tijdens het congres Afval & Recycling Industrie op donderdag 2 juni 2016. 

Afval & Recycling Industrie

Packaging Industry 2016, Den Haag

De vraag naar duurzame verpakkingen neemt toe, maar wel tegen zo laag mogelijke kosten en een hoge kwaliteit. Goed nieuws: Circulair verpakken levert zelfs geld op! Hoe kan de gehele supply chain samenwerken om de transitie naar de circulaire economie te realiseren? Topsprekers delen hun visie en komen graag met u in gesprek tijdens op donderdag 16 juni 2016. 

Packaging Industry

Magazine Duurzaam Bedrijfsleven is uit!

De tweede editie van DuurzaamBedrijfsleven Magazine is uit! Met als thema Circulaire Economie. In dit magazine is de circulaire supplychain ondersteboven gekeerd en ontleed in de cruciale stappen: retourlogistiek, materiaal- en productontwerp, retail en marketing en finance. Hoe brengen de koplopers in elk van die schakels de circulaire economie in de praktijk?

Lees hier het volledige artikel