Print of maak pdf
Twitter

Jaarlijkse topontmoeting
Havencongres Rotterdam

Save the date: 33ste Havencongres!

havencongres2014_34.jpg

Op donderdag 16 april 2015 bent u wederom van harte welkom op het Havencongres Rotterdam in LantarenVenster. Op dit moment zijn wij druk bezig met de realisatie van het programma. Oud-wethouder Jeannette Baljeu is dagvoorzitter voor deze editie. 

Programma in ontwikkeling

Thema 2015: versterken van de ketens

havencongres2014_9.jpg

Prioriteit nr. 1 in de topagenda voor de Rotterdamse haven is verbeteringen in de keten. Het versterken van de ketens draagt bij aan het concurrentievermogen van de haven. Daarom is dit het thema voor het komende Havencongres Rotterdam. Onderwerpen waar we op ingaan: verbeteren efficiency en betrouwbaarheid in de keten, innovatie in de keten, kracht van clusters in Rotterdam, kwetsbaarheden in de keten en vernieuwing in de supply chain.  

Adviesraad 2015

Opening door topeconoom Barbara Baarsma

foto Barbara Baarsma.jpg

Het 33ste Havencongres Rotterdam wordt geopend door prof. dr. Barbara Baarsma. Ze is hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is ze directeur van SEO Economisch Onderzoek en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. U kent haar van haar duidelijke standpunten ten aanzien van onze economie die ze regelmatig op t.v. verkondigt bij de Wereld Draait Door en Buitenhof. 

Impressie Havencongres Rotterdam 2014

Op donderdag 17 april vond het 32ste Havencongres Rotterdam plaats. Ruim 220 deelnemers luisterden aandachtig naar de vele sprekers over het onderwerp "de nieuwe werkelijkheid".

Lees meer over de vorige editie