Print of maak pdf
Twitter

Jaarlijkse topontmoeting
Havencongres Rotterdam

Thema 2015: versterken van de ketens

havencongres2014_9.jpg

Prioriteit nr. 1 in de topagenda voor de Rotterdamse haven is verbeteringen in de keten. Het versterken van de ketens draagt bij aan het concurrentievermogen van de haven. Daarom is dit het thema voor het komende Havencongres Rotterdam. Onderwerpen waar we op ingaan: verbeteren efficiency en betrouwbaarheid in de keten, innovatie in de keten, kracht van clusters in Rotterdam, kwetsbaarheden in de keten en vernieuwing in de supply chain.  

Programma 2015

Opening door topeconoom Barbara Baarsma

foto Barbara Baarsma.jpg

Het 33ste Havencongres Rotterdam wordt geopend door prof. dr. Barbara Baarsma. Ze is hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is ze directeur van SEO Economisch Onderzoek en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. U kent haar van haar duidelijke standpunten ten aanzien van onze economie die ze regelmatig op t.v. verkondigt bij de Wereld Draait Door en Buitenhof. 

Extra voor deelnemers: Interactieve masterclass 

Léon Gommans,<br/>HavenLab

De winnaars van de toekomst begrijpen hoe samenwerking in de keten bijdraagt aan het bedrijfssucces. Ervaar in een unieke collaborative game de hiertoe benodigde mindshift. Laat u verrassen! Voorafgaand aan het congres kunt u deelnemen aan een interactieve workshop met innovator Léon Gommans (HavenLab).

Inschrijven

Impressie Havencongres Rotterdam 2014

Op donderdag 17 april vond het 32ste Havencongres Rotterdam plaats. Ruim 220 deelnemers luisterden aandachtig naar de vele sprekers over het onderwerp "de nieuwe werkelijkheid".

Lees meer over de vorige editie