Print of maak pdf
Twitter

Jaarcongres Ports & Hinterland
Onderdeel van 'Logistiekdag 2016' 

Ports & Hinterland 2016 druk bezocht!

IMG_9904.JPG

De vierde editie van deze topontmoeting stond in het teken van het optimaliseren van de Europese logistieke verbindingen. Welke consequenties heeft Europese wetgeving? Hoe kunnen we de havens beter met het achterland verbinden? Hoe kunnen we de modaliteiten verder optimaliseren om een zo'n efficiënt mogelijk logistiek netwerk te creëren? Dat zijn de vragen van nu en deze worden steeds belangrijker om onze positie als logistiek topland te behouden. We vroegen het aan koplopers in de logistiek. 

Bekijk de impressie editie 2016

4 topcongressen, 1 logistiekdag

Tilburg stond op 4 februari in het teken van dit inhoudelijk sterke netwerkevent over de toekomst van logistiek. 4 topcongressen op één dag. Wilt u meer weten over de opzet en de congressen van de Logistiekdag 2016? Klik op de de onderstaande link voor meer informatie.

MP_Logo-Logistiekdag_1200px_def.jpg

Voor wie is dit event?

Deze dag is bij uitstek geschikt voor verladende partijen die hun transport zo optimaal mogelijk geregeld willen hebben. Ook logistieke dienstverleners en transporteurs die zich actief met de vraag bezig houden hoe logistiek efficiënter kan, zijn van de partij. Dus alle logistieke managers; u bent van harte welkom om in te schrijven en mee te praten over de toekomst van logistieke Europese netwerken. 

doelgroep