Havencongres Rotterdam 2014

Op donderdag 17 april vond het 32ste Havencongres Rotterdam plaats. Ruim 220 deelnemers luisterden aandachtig naar de vele sprekers over het onderwerp "de nieuwe werkelijkheid".

Bekijk de foto's

PERSBERICHT: PASSIVITEIT TABOE IN NIEUWE ECONOMISCHE WERKELIJKHEID

 havencongres2014_36.jpg

Het komt maar weinig voor dat een dagvoorzitter zijn hoed ophoudt terwijl hij een congres opent: Historicus en onderzoeksjournalist Marcel Metze deed dat aan het begin van het door Management Producties georganiseerde 32ste Havencongres Rotterdam. Als er een belangrijke conclusie uit deze editie van het Havencongres moet worden getrokken, is het deze: “er is een verandering..

lees verder

Presentatie magazine de HAVEN

Tijdens Havencongres Rotterdam 2014 werd de nieuwste editie van het magazine de HAVEN gepresenteerd. Bekijk hieronder de promotie video en download de digitale versie van het magazine hier.

Nieuwste boek Henk Volberda cadeau

reinventing_business.jpg

Alle deelnemers aan het Havencongres hebben tijdens het congres het boek "Re-inventing business" van (o.a.) Henk Volberda cadeau gekregen. Dit boek concentreert zich op het hoe en wanneer van businessmodel-innovatie. Met cases van onder meer het Havenbedrijf Rotterdam, DSM en IHC Merwede. Een panel van Nederlandse topmanagers formuleert de do's-and-don'ts van businessmodel-innovatie.