Event Manager & Programma Maker

Event Manager & Programma Maker

We zijn op zoek naar een enthousiaste Event Manager & Programma Maker. Ben jij van het bedenken van goede concepten, effectief in netwerken en commercieel ingesteld. Lijkt het je interessant om samen met anderen hele mooie out-of-the-box programma’s te maken voor onze B2B congressen? En niet bang om ook op een podium te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Management Producties is al 21 jaar lang een gevestigde naam binnen de high-end B2B-congressen. Met jaarlijks meer dan 30 congressen in diverse sectoren zijn wij dé schakel tussen (inter)nationale partijen op impactvolle thema’s. Wij geloven dat het samenbrengen van kennis, ideeën en de juiste mensen essentieel is voor het verbeteren van de business van morgen. Dit doen we met een klein hecht team en onze partners in de markt.

Wat ga je doen?
Als Event Manager & Programma Maker ben jij de proactieve, creatieve en ondernemende collega die uitblinkt in het bedenken en ontwikkelen van congresprgoramma’s en andere inhoudelijke B2B events. Jij bent het contact en aanspreekpunt voor een sector binnen Management Producties. Natuurlijk zoek jij naar afwisselende en inspirerende events, vanuit de vraag van jouw doelgroep. Je stemt daarvoor af met de sprekers, en je bent ook aanwezig op het podium om iedereen welkom te heten op een event.

Dat doe je niet alleen. Samen met het organisatieteam breng jij de beleving van je klanten naar een next level. Samen met je marketingcollega’s geef je invulling aan content en de marketingcampagne. Je bent verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van onze B2B-congressen. Bij al onze events zoeken we concepten die zorgen dat de ervaring van onze klanten wordt overtroffen. Verder werk jij vanuit de klantbeleving, van elk event maken we een feestje. Jij bent op onze congressen zelf eindverantwoordelijk voor het programma en de communicatie.

Wij bieden:

 • Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Een open werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een 32-urige werkweek, flexibel in te delen.
 • Dynamisch en vooral enthousiast team
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, laptop en telefoonvergoeding
 • ‘Never a dull moment’
Jouw profiel:
 • Afgeronde Universitaire opleiding (of HBO-opleiding met relevante werkervaring), bijvoorbeeld een economische, bedrijfskundige, communicatie. Public Affairs of journalistieke opleiding
 • Je bent een denker én een doener, we hebben een aanpakkersmentaliteit
 • Horeca ervaring opgedaan tijdens je studententijd is een pré
 • Juist de uitvoering van een event is waar jij op aangaat, in de praktijk zie je het door jou bedachte programma tot leven komen. Hoe gaaf is dat!
 • Rijbewijs is een pré
Kijk op onze agenda welke congressen we zelf maken en organiseren: www.managementproducties.com Ben jij overtuigd van je capaciteiten om dit ook neer te zetten? Stuur dan jouw originele sollicitatie met cv. Als je vragen hebt over de functie neem dan even contact op met Lorenzo op 010 4350477

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —