Is er nog ruimte voor niet circulair bouwen? Met Wim-Heerke Spronk

Is er nog ruimte voor niet circulair bouwen? Met Wim-Heerke Spronk

Is er nog ruimte voor niet circulair bouwen? Samen met Wim-Heerke Spronk, CEO van The Green Solution Group, gaan wij dieper in op deze vraagstelling. Iemand die circulariteit uitstraalt in alles dat hij doet.

Door circulair te bouwen, kunnen we de impact van de bouw op het milieu minimaliseren en ervoor zorgen dat de gebouwen die we neerzetten duurzamer en efficiënter zijn. Laten we samen werken aan een toekomst waarin circulair bouwen de norm is. 

“Je moet boeren niet uitkopen – Maak de huidige manier van bouwen niet meer mogelijk” – Wim-Heerke Spronk

 
Het huidige systeem van bouwen is niet duurzaam en verstoort de natuurlijke ecosystemen. Het Circulair Real Estate Congres biedt een platform om te bespreken hoe we dit kunnen veranderen en hoe we de natuur kunnen beschermen terwijl we tegelijkertijd betaalbare en duurzame huisvesting creëren. 

Met zijn achtergrond in marketing en communicatie en ruime ervaring in de bouw, is Wim-Heerke in staat om de ideeën van Renewbuilding in de praktijk om te zetten. “Omdenken in de bouw, het kan!”, zegt hij. De traditionele werkwijze in de bouw moeten plaatsmaken voor nieuwe werkwijzen, aangezien de huidige CO2-uitstoot en stikstofproblematiek daarom vragen.

Wim-Heerke Spronk, een spreker die u niet wilt missen tijdens het Circulair Real Estate Congres. Zijn inzichten en ervaring zullen zeker bijdragen aan het begrijpen van hoe we de uitdagingen in ons vastgoedsysteem kunnen aanpakken en oplossen.

Schrijf je in en maak gebruik van de unieke kans om te leren en te netwerken met experts op het gebied van duurzaamheid en vastgoed!

 

Een aantal inspirerende artikelen van Wim-Heerke Spronk:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan en je ontvangt maximaal 1x in de maand onze nieuwsbrief.