Verduurzamen van bestaand vastgoed, of gaan we toch (vast) een stapje verder?

Verduurzamen van bestaand vastgoed, of gaan we toch (vast) een stapje verder?

Terwijl iedereen vol aan de bak is met verduurzamen van het bestaande vastgoed, vragen we toch je aandacht voor het volgende:

Zet alvast stappen richting circulariteit! Het is zonde om de kansen te laten liggen die het biedt. Het duurt nog even tot 2050, maar met de juiste ambitie en samenwerking in de ketens kunnen we wel vast richting het verminderen van de afvalberg en het creëren van meer efficiëntie.

Waarom vraag je je af? De stikstofuitdagingen gaan niet zomaar weg en wij als maatschappij moeten nu versnellen om onze schaarse natuur en het fragiele klimaat te kunnen behouden. Natuurlijk speelt geld hierbij een belangrijke rol.

Tijdens de conferentie Circulair Real Estate Nederland, duiken we in al dit soort vraagstukken. Wil jij ook alles weten over hoe we samen de duurzame vastgoedsector vorm kunnen geven in nauwe samenwerking met overheden, investeerders én gebruikers? Hoe en welke stappen we moeten gaan zetten om de overstap te gaan maken naar circulair bouwen? Kom dan naar de conferentie Circulair Real Estate Nederland. Klik hier voor alle informatie.
Wil je op de hoogte blijven van de conferentie Circulair Real Estate in België?Klik dan hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan en je ontvangt maximaal 1x in de maand onze nieuwsbrief.