CREATE TO INSPIRE.

Wil jij een succesvol event organiseren, zoals een congres, (klant/relatie) event, jubileum, symposium, seminar of productpresentatie, en kun je hierbij hulp gebruiken? We zijn altijd bereid om vrijblijvend met je mee te denken.

Laten we koffie drinken!
MAATWERK
MAATWERK
Voor ieder evenement vinden we een oplossing op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je kunt ons gehele ‘van a-z service pakket’ afnemen. Mochten we je op een specifiek onderdeel kunnen ondersteunen dan doen we dat ook met plezier. Net wat jij nodig hebt!
ALTIJD DIE STAP EXTRA
ALTIJD DIE STAP EXTRA
Je vindt toegewijde producers die als team tot het uiterste gaat en dan nog net een beetje verder, om voor jou en het bedrijf de mooiste events neer te zetten. Met onze creatieve geest en positieve mindset brengen wij jouw event naar een hoger niveau.
UNIEKE AANPAK
UNIEKE AANPAK
De aanpak voor elk event is uniek. In een aantal sessies vragen we je het hemd van het lijf. De input die we krijgen, werken we uit in een voorstel incl. planning en begroting. Samen gaan we ervoor. Volgens planning en met ruimte voor jouw inbreng als je dat wil!

Ook jij moet genieten van jouw eigen event!

Alle zaken rondom jouw event worden tot in de puntjes geregeld: Voor, tijdens en na het event. Zodat jij je kunt focussen op jouw deelnemers en jouw event.

Passie, ook bij onze leveranciers
Wij werken met partners waar wij op kunnen bouwen en vertrouwen

Passie, ook bij onze leveranciers

GROOT NETWERK OPGEBOUWD
Van dagvoorzitters, sprekers, partners en deelnemers!

GROOT NETWERK OPGEBOUWD

Gespecialiseerd in sfeerconcepten
Ook voor de inrichting, aankleding & inhuur van meubilair

Gespecialiseerd in sfeerconcepten

SAMEN ZIJN WE GRENZELOOS
Jarenlange ervaring met locaties & catering

SAMEN ZIJN WE GRENZELOOS

ONZE EVENTS

Bekijk een aantal video impressies van onze events. Benieuwd naar meer? Neem contact met ons op!

KWALITEIT IS DE TROTS VAN VAKMANSCHAP.

Met jarenlange ervaring, een gepassioneerde team en heldere communicatie geven wij jouw event de kwaliteit die het nodig heeft. Wij gaan graag dat beetje verder om de verwachtingen te overtreffen en het grootst mogelijke rendement te behalen.

ERVARING
Met 20 jaar ervaring zijn wij de perfecte partner om jouw event tot een succes te maken. Meer dan 700 (inter)nationale events zowel live als online staan op onze naam.
TEAMWORK
Wij zijn een enthousiast team met veel ervaring en passie voor het eventvak! Met onze creatieve geest en positieve mindset brengen wij jouw event naar een hoger niveau.
PERSOONLIJKE AANPAK
Met onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie ontzorgen we je, en doen we er alles aan om het event boven jouw verwachtingen uit te laten stijgen.

0

Ervaringsjaren

0

Events

+0

Deelnemers per jaar

0

Klantbeoordeling
Portfolio

PAST EVENTS

Bekijk hier reeds eerder georganiseerde evenementen.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Heb jij ideeën? We zijn altijd bereid om vrijblijvend met je mee te denken. Bel ons eens op en laten we eens kennis maken!