Sluit je aan bij ons netwerk!

Ben jij dé expert op het gebied van de businesstransities van morgen? Is jouw bedrijf leading in innovatieve oplossingen op logistiek, vastgoed, energie of industrie gebied? Doe dan mee aan onze topconferenties voor beslissers.

Deze bedrijven gingen je voor!

Jaarplanning.

Bekijk hier de jaarplanning voor 2023. Deze planning is niet definitief en kan daardoor nog veranderen!

Samen staan we sterk

Congressen samengesteld op basis van waardevolle content. Met strategische expertise, die gedeeld wordt door de top van het bedrijfsleven en overheden. Onafhankelijk en vrij van reclame. Zo staan wij bekend en met veel zorg, toewijding en passie werken we hier dagelijks aan. Dat biedt onze partners de unieke mogelijkheid om de kwaliteit van het event én het strategische netwerk te garanderen.

Ben jij ook zo’n sterke partner? Doe dan mee! Als jij ook streeft naar kwaliteit, mensen wil verbinden, en dat ook delen, praten we graag verder.

Neem contact op

Samenwerken is de sleutel tot succes!

Exclusieve unieke mogelijkheden en prominente zichtbaarheid, daar gaan we samen voor. Dé partner zijn in de business, dat is wat je wilt laten zien. En dat vraagt om maatwerk!

We denken mee over de best passende manier van partnership met de garantie dat er nooit meer dan een handvol partners gekoppeld worden aan een hoogwaardig congres als deze. Jouw bedrijf valt dus beter op en het netwerken wordt vergemakkelijkt! Wat denk je bijvoorbeeld van een barista met jouw branding, een extra kennissessie of workshop voor de deelnemers of een cocktailbar speciaal ingereden in de locatie?

Let's connect!
Alles bespreekbaar
Korte lijntjes
Maatwerk
Zichtbaarheid

Je wilt opvallen, de doelgroep moet weten dat jij er bent. Daar kunnen we bij helpen! Naast het congres zelf zijn er ook meerdere cross-mediale kanalen in te zetten om de juiste boodschap bij de juiste personen te krijgen. Zo zetten we jouw bedrijf in de juiste spotlight!

Verbinding

Bij onze congressen staat verbinden centraal, we willen dat zoveel mogelijk partners en schakels in ketens elkaar ontmoeten om samen te kunnen innoveren en ondernemen. Wij maken daarbij van  klanten ook echte ambassadeurs. Het perfecte visitekaartje dat werkt!

behaal meer rendement

Door te investeren in de juiste activiteiten, activeer je ook je doelgroep. Wij optimaliseren jouw inspanningen, zodat jouw bedrijf kan groeien.

Kennis van de markt

Management Producties is een partner die verstand heeft van de markt en jouw dienst/product koppelt aan het juiste onderwerp.

VORIGE EDITIES

Hiernaast tref je een aantal sfeerimpressies van wat je kunt verwachten op dit evenement. Ook zie je hier verschillende parter uitingen.

Geïnteresseerd
in een sponsorship?

Neem dan contact met mij op voor gericht advies.
Telefoon: 010 435 04 77

Neem contact op
Image link

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan en je ontvangt maximaal 1x in de maand onze nieuwsbrief.