Studiedag

Circulair

Bouwen.

Advanced

The next step

24 mei / 4 oktober 2023

Brussel of Vlaanderen

Al bezig met Circulair Bouwen? Tijdens de advanced studiedag gaan we verder dan de lessons learned. We gaan nu dieper in op thema’s als financiering, het juridische kader en het ondernemen van de toekomst.

Bekijk het programmaLocatie & KostenInteresse in de reguliere Studiedag Circulair Bouwen?

Studiedag Circulair Bouwen. | Advanced

In slechts 1 dag alle bouwstenen om je circulaire bouwproject verder te brengen. Schrijf je snel in!

0

Days

0

Hours

0

Minutes

0

Seconds

The next step

Hoe kom je verder?

We bieden je in 1 dag de bouwstenen hiervoor; delen de benodigde kennis, gaan in onderwerpen die belangrijk zijn om over na te denken als je de next step wilt maken binnen circulaire projecten.

Circulair bouwen wordt de norm, bereid je hierop voor en pak de opportuniteiten die het brengt. In deze 1-daagse advanced studiedag nemen we je mee in alle ontwikkelingen, oplossingen en mogelijkheden vanuit verschillende invalshoeken.

Bouwstenen van circulair bouwen

Circulair: ondernemen
Wetgeving: Europees en Belgisch
Juridisch: Wat zijn de risico's, hoe het te verzekeren
Uitdagingen: Hoe gaan we het hergebruiken
Waarde: hoe stel je de restwaarde vast

Docenten 2023

De docenten voor 2023 worden binnenkort bekend gemaakt!

programma 2023

Hieronder vind je het programma met toelichting per lesblok.

09.30 Inloop Deelnemers

12.30 Lunch en netwerken

17.00 Afsluitende drink en netwerken

Meer informatie Meld je hier aan!

Waarom u dit Niet mag missen

wees er bij!

CONNECT
Complexe uitdagingen vragen om samenwerking en vooruitzien. Daarom brengen we de bouwketen bij elkaar om te verbinden.
SHARE
Bevlogen sprekers delen hun visie, passie, lessons learned en out-of-the-box oplossingen om jou te inspireren en te laten starten met dit thema.
CREATE
Samen maken we de toekomst! Stap uit je dagelijkse praktijk, deel je ideeën en kom netwerken. Maak jezelf onderdeel van de oplossing.

ERKEND DIENSTVERLENER

4 vormingsuren

Locatie

Locatie & Parkeren

Deze dag vindt plaats tussen Antwerpen en Brussel.
Exacte locatie volgt z.s.m.

Routeplanner

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze dag is bedoeld voor iedereen die al een (of een aantal) circulaire project(en) heeft opgestart, of stappen heeft gezet om te gaan starten met een circulair project. Deze dag is bedoeld voor een brede doelgroep van financiële en juridische organisaties tot de bouwbedrijven en producenten.

  • Managers en projectleiders werkzaam in de vastgoedsector, zoals projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, architectenbureaus, advies- en ingenieursbureaus, aannemers, bouwbedrijven en andere vastgoedorganisaties
  • Managers en projectleiders werkzaam binnen de utiliteitsbouw of weg- en waterbouw
  • Managers en directeuren van fabrikanten en andere toeleveranciers bouwsector
  • Beleidsmakers en adviseurs werkzaam zijn bij overheden, waterschappen, kennisinstellingen, juridische en financiële organisaties én managers uit de commerciële sector.

Ben je nog startend met een circulair project en wil je juist wat meer de basics horen? De lessons learned? Kijk dan is bij onze Studiedag Circulair Bouwen.

Verdere kennis opdoen over de verschillende bouwstenen voor circulair vastgoed: waaronder ook trends, processen en mogelijkheden in circulair bouwen. Het kunnen communiceren met opdrachtgevers, productontwikkelaars, fabrikanten, investeerders, gezagdragers en andere stakeholders over het circulaire bouwproces. Beter de achtergrond begrijpen van alle facetten van een circulair project, zodat je verderop in het proces niet tegen problemen aan loopt. Hiermee wordt het starten van nieuwe circulaire bouwprojecten en het toepassen van de kennis binnen en buiten uw organisatie vanuit uw rol binnen de bouwketens versterkt.

 

Ben je nog startend met een circulair project en wil je juist wat meer de basics horen? De lessons learned? Kijk dan is bij onze Studiedag Circulair Bouwen.

De kosten van deze cursus bedragen €749,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief lunch en consumpties.

Schrijf je je in voor de Studiedag Circulair Bouwen én deze Advanced studiedag, dan is de combinatieprijs €1349,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief lunch en consumpties.

Medewerkers in vast dienstverband bij een KMO gevestigd in Vlaanderen kunnen een beroep doen op de KMO-portefeuille voor een subsidie. Management Producties is geregistreerd dienstverlener onder nummer: DV.O100166.

Mocht je bij nader inzien verhinderd zijn, dan kan je je altijd gemakkelijk en kosteloos laten vervangen door een collega. Als dat niet kan, kan je tot drie weken voor de bijeenkomst nog kosteloos annuleren (alleen schriftelijk). Daarna ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Als je je inschrijft binnen 3 weken voor het event, kan je niet meer kosteloos annuleren.

VORIGE EDITIE

Impressie voorgaande editie? Bekijk het hiernaast!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en toekomstige activiteiten? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.