Transportdebat België: de uitslagen van de stellingen!

Transportdebat België: de uitslagen van de stellingen!

De uitslagen van de stellingen van het Transportdebat België zijn bekend. Afgelopen donderdag 9 februari was het Transportdebat 2023 een groot succes! Het Transportdebat heeft plaatsgevonden in Salons van Edel in Antwerpen. Geleid door moderatoren Alex van Breedam en Benny Smets, zijn er mooie verhalen gedeeld en interessante discussies gevoerd. Daarnaast was er veel interactie tussen het publiek en de sprekers. De volgende sprekers hebben een waardevolle bijdrage kunnen leveren: Joeri Peeters, Tom Simonts, Christof van den Eede, Filip Boelaert, Koen de Vos, Philippe Seminck, Olivier Fossion, Marc Beerlandt, Luc Jacobs, Pascal Vranken, Jurgen Huygh, Wim Smout, Roel Vanmaele en Kris van Ransbeek.

Er zijn verschillende thema’s aan bod gekomen. Bij ieder thema werden meerdere stellingen gepresenteerd. Deze zijn gedeeld met het publiek, zodat er gestemd kon worden. De uitslagen van de stellingen zijn te vinden onder deze tekst.

Dit zijn de resultaten

Tijdens het debat is het belang van partnerships meerdere malen naar voren gekomen. Samenkomen blijft daardoor van toegevoegde waarde. Ook het Transportdebat draagt hier aan bij! Daarom zien we jou graag volgend jaar terug bij de 2024 editie van het Transportdebat.

Image link

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan en je ontvangt maximaal 1x in de maand onze nieuwsbrief.