Circulair bouwen als troef voor jouw bedrijf?

Circulair bouwen als troef voor jouw bedrijf?

We zien dat steeds meer de stap wordt gezet naar circulair aanbesteden. Wij zijn er van overtuigd dat na deze eerste bouwprojecten circulair bouwen steeds meer de norm zal gaan worden.

Gaat jouw bedrijf ook mee in deze opgang naar volledige circulariteit? Wordt circulair bouwen een troef voor de bouw- en vastgoedsector en de hele maatschappij?

Circulariteit is geen modewoord, maar iets dat we concreet implementeren in onze vastgoedactiviteiten en dienstverlening. In de domeinen waarin we actief zijn, vervullen we een voorbeeldrol binnen de Vlaamse overheid: van circulaire en uiterst energie-efficiënte gebouwen tot duurzaamheid op de werkplek, in mobiliteit en bij onze overheidsopdrachten.” Sabrina Prieus, Teamhoofd vastgoed Het Facilitair Bedrijf, Vlaamse Overheid

Onder leiding van Brigitte Mouligneau spreekt Sabrina Prieus samen met nog vele anderen op het altijd drukbezochte netwerkevent Circulair Real Estate België. Hoe circulair bouwen een troef kan zijn en wat de bottlenecks zijn bespreken we deze middag met vooraanstaande experts en bestuurders van de grote én kleinere vastgoedbedrijven.

Wil jij ook alles weten over hoe we samen de duurzame vastgoedsector vorm kunnen geven in nauwe samenwerking met overheden, investeerders én gebruikers? Hoe en welke stappen we moeten gaan zetten om de overstap te gaan maken naar circulair bouwen? Kom dan naar de conferentie Circulair Real Estate in België op 19 oktober 2022. Klik hier voor alle informatie.
Wil je op de hoogte blijven van de conferentie in Nederland, klik dan hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan en je ontvangt maximaal 1x in de maand onze nieuwsbrief.